www.yourpharmacy.gr


youpharmacy YOUPHARMACY >>> Δείτε το εδώ!

Ένα μεγάλο, ταχέως αναπτυσσόμενο eshop που δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών φαρμακείων και που με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, σκοπεύει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του.

Θα βρείτε:
Πάνω από 5.000 υψηλής ποιότητας προϊόντα υγείας & ομορφιάς όπως καλλυντικά, αντηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, αθλητικά συμπληρώματα, αδυνατιστικά, βρεφικά είδη και πλήθος άλλων προϊόντων υψηλής ποιότητας, από τις γνωστότερες μάρκες της αγοράς, όπως Frezyderm, Apivita, Korres, Vichy, Power Health, Solgar, Collagen Power, Avene, HealthAid, Quest, Vitabiotics, Superfoods, La Roche Posay, Lamberts, Omron και Microlife.

Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα, paypal.

Αποστολή/Μεταφορά: 
H παράδοση γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα. Για αγορές αξίας άνω των 49,00€ η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για μικρότερες των 49,00€ τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,50€. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00€ (το μικρότερο ποσό αντικαταβολής της αγοράς).

Έδρα Καταστήματος: Καλλιθέα Αττικής.




...  



Επιστρέψτε στη σελίδα καταλόγου με όλα τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, κάντε κλικ εδώ!